«Нафтогаз Трейдинг» придбав на УМВБ 2 млн куб м газу

ТОВ «Газопостачальна компанія «Нафтогаз Трейдинг» у ході торгів 15 квітня на ПрАТ «Українська міжбанківська валютна біржа» (УМВБ) придбало 2 млн куб м природного газу. Про це повідомляє прес-служба «Нафтогазу».

Так, компанія придбала 1 млн куб м ресурсу квітня та 1 млн куб м газу в ПСГ. Про ціни закупівлі, а також продавців наразі не повідомили. Результатів торгів на самій біржі поки також немає.

Торгова сесія проходила з 11:00 до 16:00 15.04.2022р. Це перші торги природним газом на УМВБ з квітня 2018р.

«Компанія відновила співпрацю з конкурентними торговельними майданчиками, перервану з часу російського нападу на Україну», – повідомили у «Нафтогазі».

UPD: Згідно опублікованих 16 квітня результатів торгів на УМВБ, а також інформації з офіційного сайту НАК «Нафтогаз України», «Нафтогаз Трейдинг» у ході торгів 15 квітня придбало 2 млн куб м газу за середньозваженою ціною 30 238 грн/тис куб м (з ПДВ), з яких 1 млн куб м ресурсу квітня по 30 250 грн/тис куб м та 1 млн куб м газу в ПСГ по 30 316 грн/тис куб м. Умови оплати – післяоплата.

«Нафтогаз Трейдинг» планує і надалі брати участь у біржових торгах на УМВБ для сприяння розвитку конкурентного газового ринку», – повідомили в компанії.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *